Szabályzat

Az EKT – PlayDay rendezvényeinek szabályzata:

– Az EKT nem vállal felelősséget a személyes tárgyakért! Aki részt vesz a rendezvényen az tudomásul veszi, hogy az értékeiért önmaga felel!
– Minden résztvevő saját felelőssége, hogy a számítógépe stabilan és veszélytelenül működjön! Ez érvényes a perifériákra, kábelekre és a hosszabbítókra is!
– Azon résztvevő aki más tulajdonában illetve az épületben kárt tesz, az köteles az okozott kárt 100%-osan megtéríteni!
– A rendezvényre bódult vagy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt belépni tilos.
– A résztvevőktől elvárjuk a megfelelő viselkedést a rendezvényen. Ha valaki szándékosan feszültséget generál a látogatók között, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a rendezvény ideje alatt akár konkrét indoklás nélkül is bármikor felkérjük, hogy hagyja el a helyszínt.
– A rendezvényre alkoholt behozni és fogyasztani tilos!
– A rendezvényen dohányozni csak a kijelölt dohányzóhelyen lehetséges!
– A rendezvényre illegális és személyi sérülés okozására alkalmas eszközt behozni tilos! Ha valakinél ilyet találunk akkor felkérjük, hogy azonnal hagyja el a helyszínt.
– Az EKT nem vállal felelősséget az esetleges személyi sérülésekért, de mindent megtesz a balesetek elkerülése érdekében! Rendezvényeinken minden esetben megtalálható elsősegély láda és poroltó berendezés, emellett a rendezvények megkezdése elött minden résztvevő egy rövid balesetvédelmi oktatásban részesül.
– 14 éven aluli személy esetén szülői engedély szükséges a rendezvényen való részvételhez. A formanyomtatványt mindig a rendezvény kiírásánál lehetséges letölteni, melyet kinyomtatva és kitöltve a rendezvényre való megérkezéskor a szervezőnek kell leadni.
– A rendezvényen 16 éven aluliak energiaitalt és egyéb koffeintartalmú italt csak irásbeli szülői engedéllyel fogyaszthatnak.
– 18 éven aluli személy esetén a rendezők felé el kell juttatni a szülök elérhetőségeit.
– A rendezvényen kép, hang és videóanyag készül. Aki a rendezvényen részt vesz, automatikusan elfogadja, hogy a dokumentumokkal az EKT szabadon rendelkezik és bármikor felhasználhatja.
– A szervezők területére a résztvevőknek belépni tilos! A hálózati , hangtechnikai és fénytechnikai eszközöket a résztvevők nem kezelhetik!
– A rendezvényen résztvevő játékosokat a nézők meccs közben nem zavarhatják!
– A csapatok részére fenntartott helyiségekbe nézők nem mehetnek be.
– A rendezvényen résztvevők kérjük időben érkezzenek meg! Aki később érkezik sajnos már nem tudjuk beengedni.
– A rendezvényen való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött! Ha nem adtál le jelentkezést sajnos nem tudunk beengedni.
– Azok a személyek akik leadták a jelentkezést a rendezvényre, kérjük jöjjenek is el.
– Megkérnénk minden játékost aki jelentkezett, hogy kipihenten jöjjön el a rendezvényre. Ne hagyja abba a játékot a verseny felénél, mert ezzel cserbenhagyja saját csapatát!
– Az EKT fenntartja a jogot, hogy szükség esetén a szabályzatot bármikor kibővítse.